search icon Arhiva

O veštačkoj inteligenciji i digitalnoj transformaciji na SEE-IT Samitu u novembru

Od 7. do 9. novembra na Novosadskom sajmu biće održan sajam informacionih tehnologija SEE-It Samit na kojem će se, između ostalog, govoriti i o digitalnoj transformaciji i upotrebi veštačke inteligencije. Jedna od poslovnih novina koje će se naći na ovom prvom IKT sajmu u Srbiji, i to prema zahtevima samih izlagača je ekskluzivna usluga pronalaženja kompetentnih kandidata za posao.
Internacionalni SEE-IT Samit okupiće kompanije iz više od 10 zemalja, sa 15 tematskih konferencija i radionica i pratećim programima. Među njima je i projekat „Sledeća IKT generacija“, posvećen podizanju svesti tinejdžera i njihovih roditelja o mogućnostima koje nudi obrazovanje u IKT oblasti.
SEE-IT Samit je prvi takav sajam na području čitavog Zapadnog Balkana, a održava se uz podršku Kancelarije za informacione tehnologije i elektronsku upravu pri Vladi Republike Srbije, Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam, Nemačko-srpske privredne komore i mnogih drugih. Novosadska novinarska škola jedan je od podržavaoca samita, a više o programu možete saznati na www.see-it-summit.com.

Poziv piscima na... Poziv na trening...