search icon Arhiva

Zahvalnost i saopštenje porodice Kovačev

Povodom smrti naše jedne, jedine i jedinstvene Marine Kovačev, preminule u 29. godini, 24. aprila u Istanbulu, sahranjene 26. aprila u njenom voljenom Bečeju, porodica želi da uputi najiskreniju zahvalnost svima koji su u ovim dugim mesecima njene bolesti i lečenja bili sa nama u mislima i fizički, koji su nam pomogli pozitivnim mislima, verom u njen oporavak, izašli u susret u bilo kom smislu. Zahvaljujemo se svima na materijalnoj pomoći upućenoj na objavljene račune ili slanjem SMS poruka putem fondacije Budi human.

Obaveštavamo javnost da će porodica osnovati fond pod Marininim imenom iz koga će od preostalih sredstava (osim onih upućenih putem SMS poruka kojima će dalje raspolagati fondacija Budi human u skladu sa Pravilnikom), prikupljenih za njeno lečenje u inostranstvu, finansirati projekte kojima se bavila i doprineti unapređenju zdravstvenog sistema u Bečeju.

Hvala od srca svima koji su svojim ličnim doprinosom, angažovanjem u organizaciji humanitarnog bazara, pozorišnih predstava, sportskih manifestacija, koncerata i na bilo koji drugi način doprineli da se ova sredstva prikupe, nadajući se da su saglasni da se na ovaj način nastavi humana misija.

Porodica Marine Kovačev

In memoriam: Marina... Dan u tvojim...