search icon Arhiva

Generalna skupština SEENPM mreže

SEENPM mreža medijskih organizacija Jugoistočne evrope prvi put je u svoje redove primila dve organizacije iz Turske, Bianet (http://www.bianet.org/english) i Platform 24 (http://platform24.org/en/). Ove dve organizacije predstavile su svoju kandidaturu za pristupanje mreži na Generalnoj skupštini SEENPM-a održanoj u Skoplju 16. oktobra 2014. godine.

Predstavnici organizacija mreže tokom Skupštine odabrali su dva nova člana Izvršnog odbora, Remzija Lania iz Albanskog medijskog instituta i Ines Bamburac iz Medija Centra Sarajevo, nakon što je mandat istekao Brankici Petković iz Mirovnog instituta iz Slovenije i Biljani Petkovskoj iz Makedonskog instituta za medije.

SEENPM mreža objavila je konkurs za poziciju izvršnog direktora ćiji će posao biti da predstavlja i upravlja mrežom, sarađuje sa izvršnim odborom, izradi strateški plan i promoviše SEENPM na svim nivoima. Sve informaije o konkursu mogu se pronaći na ovom linku. Svi zainteresovani mogu svoje prijave poslati na mejl seenpmapplications@cij.hu do 21. novembra 2014. godine.

Poziv na radionicu... Izbori za nacionalne...