search icon Arhiva

Mapa rizika od korupcije u sektoru bezbednosti – predstavljanje internet portala

Po uzoru na vodeće svetske nezavisne istraživačke centre BCBP na interaktivan način predstavlja rezultate istraživanja reforme sektora bezbednosti u Srbiji.

Internet portal „Mapa rizika od korupcije u sektoru bezbednosti“ predstavlja najznanimljivije slučajeve ove pojave unutar bezbednosnog sistema koji su do sada otkriveni, kao i žarišne tačke na koje nadležni treba posebno da obrate pažnju.

Istraživački tim BCBP koji je radio na ovom projektu predstaviće tokom novembra širom Srbije portal i ključne nalaze istraživanja koje je urađeno za potrebe izrade Mape.

Prva prezentacija će se održati 13. novembra (od 12 sati) u Novom Sadu, u partnerstvu sa Novosadskom novinarskom školom, u prostorijama ove organizacije.

Zatim će u partnerstvu sa Užičkim centrom za demokratiju i ljudska prava biti održano predstavljanje u Regionalnom centru za razvoj prosvetnih radnika u Užicu.

U partnerstvu sa organizacijom Protekta, Mapa će biti predstavljena i u Nišu, u prostorijama ove organizacije, 16. novembra (od 12 sati).

Realizaciju projekta „Mapa rizika od korupcije u sektoru bezbednosti” finansijski je podržala Agencija za borbu protiv korupcije,

http://bezbednost.org/Najave/4909/Mapa-rizika-od-korupcije-u-sektoru-bezbednosti.shtml

Mlade aktivistkinje u... Monitoring predizborne kampanje...