search icon Arhiva

Trening iz oblasti medijske i informacione pismenosti, Niš 09.11.

U Nišu, 9. novembra 2019. Novosadska novinarska škola organizuje trening iz oblasti medijske i informacione pismenosti (MIP).

Trening je namenjen predstavnicima civilnog sektora koji su zainteresovani za polje MIP, one koji se bave ovom oblašću kroz svoje projektne aktivnosti ili to tek planiraju.

Trening će trajati jedan dan, a prisustvo je obavezno na svim sesijama. Radni jezik treninga je srpski, a broj polaznika je ograničen.

Izabrane učesnike i učesnice će obučavati Tatjana Đukić i Bojan Perkov, treneri koji su prošli međunarodnu obuku Novosadske novinarske škole iz oblasti MIP.

Za učesnike/ce van Niša, troškovi puta će biti refundirani u visini cene autobuske karte.

 

Kako se prijaviti na trening?

Ukoliko ste zainteresovani za učešće na treningu, možete se prijaviti tako što ćete poslati:

  • Popunjen aplikacioni formular koji možete preuzeti ovde.
  • Biografiju (CV)

Potrebnu dokumentaciju pošaljite na adresu milica@novinarska-skola.org.rs najkasnije do 5.11.2019. Sve prijave koje stignu nakon ovog datuma neće biti uzete u razmatranje.

 

Za dodatne informacije o treningu možete kontaktirati Milicu Janjatović putem email adrese milica@novinarska-skola.org.rs ili telefona 064 2754120.

 

Trening se organizuje u okviru regionalnog programa „Mediji za građane – građani za medije: Jačanje kapaciteta NVO za razvoj medijske i informacione pismenosti na Zapadnom Balkanu’’, koji finansira Evropska komisija.

O MIP sa... Mediji u životu...